• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Правничий квест «Феміда» серед учнівської молоді Фастівського району

Інтелектуали – правознавці за право бути кращими.

У рамках реалізації Національної програми правової освіти і відповідно до угоди про співпрацю комісії захисту прав дітей та допомоги у проблемних ситуаціях обласної ради дітей Київщини та Головного управління юстиції у Київський області з метою активізації діяльності та розвитку шкільних органів самоврядування дітей і молоді, розвитку їхніх досягнень у галузі правового виховання 16.12.13 відбувся правничий квест «Феміда» серед учнівської молоді Фастівського району.

Правничий квест «Феміда» проходив за підтримки відділу освіти Фастівської районної державної адміністрації. Організаторами чемпіонату став Фастівський еколого-етнографічний центр за сприяння міськрайонного управління юстиції. У квесті взяли участь 14 команд.

З вітальним словом до учасників звернулися Малишко Олена Віталіївна – головний спеціаліст відділу освіти та Білоус Аліна Володимирівна – головний спеціаліст міськрайонного управління юстиції. Чемпіонат розпочався із виконання завдань на ключових пунктах. Квестори рухалися по маршрутному листку, виконуючи різні завдання і набираючи відповідну кількість балів. На завершення учасники презентували свої команди, шляхом представлення назви і девіза та захищали вислів, який був закодований у попередньому завданні.

Юні правознавці проявили себе якнайкраще, включивши ерудицію, логічне мислення і талант.

Перемогу здобула команда Борівської ЗОШ І-ІІІ ст., друге місце посіла команда Кожанської ЗОШ І-ІІІ ст. і третє місце розділили між собою – Великоснітинська ЗОШ І-ІІІ ст. та Червономотовилівська ЗОШ І-ІІ ст..

/Files/images/pravnichiy_kvest_femda/SDC19074.JPG/Files/images/pravnichiy_kvest_femda/SDC19076.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 463

Коментарi